Boss Babes in videoformaat

12 januari 2019 hoe 1

Nu kun je Boss Babes in videoformaat lezen :)

Hailey en Janice, twee lange, atletische meisjes, reizen naar huis voor de kerstvakantie. In de treinwagon zit nog een passagier. Helaas voor hem is hij helemaal het type van Hailey, dus ze staat op om met hem te spelen ... Mooie, speelse lange schoolmeisjes, vergelijkingen, treiteraars, een geweldige schaargreep en nog veel meer ...Response 1

Samuel Weltison
Samuel Weltison

31 juli 2019

Mooi gedaan! Ik hou van de sluipaanval van achteren! Die dijen op Hallie zien er dodelijk en dik uit 💘

laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Probleem met inloggen?

16 december 2021

Verschillende klanten hebben mij erop gewezen dat ze problemen hebben met inloggen in de winkel. Ik heb de captcha-beveiliging verwijderd. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat het systeem u vertelt dat uw wachtwoord niet veilig genoeg is en dat u in dat geval een nieuw wachtwoord moet instellen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met mij op via info op amazonias punt net.

 

Lees meer

Een bericht van James: delen is niet schelen

15 juli 2021 2 reacties

Ik hoef het je niet te vertellen Ik ben geen Marvel of DC-strips. Ik ben een eenmanszaak. Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht en een lening afgesloten bij de bank, rekenend op een vast inkomen uit mijn webshop. Ik geloof niet dat je er een rol in wilt spelen om dat te vernietigen. En helaas, dat is wat je doet als je mijn strips met iemand deelt. Delen is niet zorgzaam. Voor een onafhankelijke artiest als ik is het destructief.

Lees meer

Buying comics using your credit card, without paypal
Strips kopen met uw creditcard, zonder PayPal

27 mei 2021 hoe 1

Lees meer