14 april 2021 3 reacties

Mijn amazones sloegen me altijd in elkaar als ze een fout in een strip over hen vinden. Gecontroleerd worden door een amazone is leuk, totdat het echt pijn doet. Dus besloot ik om hulp in te roepen. Ik ben op zoek naar iemand die mijn strips kan proeflezen voor publicatie, fouten kan corrigeren en waar nodig het schrijven kan verbeteren.

Deze persoon moet zeer bekwaam zijn in het Engels (native speaker of vergelijkbaar door studie of ervaring) en oog voor detail hebben. Ervaring met proeflezen of redigeren is uiteraard een pluspunt.

Dit is geen betaalde baan, maar uiteraard krijg je alle strips die je proefleest gratis (voor iemand anders) gratis te lezen, plus je krijgt kortingsbonnen voor andere strips.

Dit zou gaan over het bewerken van een of twee strips per maand (strips van mij of van andere makers). Meestal is er geen erg krappe deadline.

De aanmeldingen zijn nu gesloten.

 

op zoek naar proeflezer


3 Reacties

Michel
Michel

Augustus 25, 2021

Hallo meneer Stilton, als u wilt dat ik enkele van uw verhalen nakijk voordat ze worden gepubliceerd, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Als fan van je creaties wil ik je graag helpen om je verhalen zo goed te maken als je kunstwerk. Hoop van je te horen.

Tegen Julian R.
Tegen Julian R.

04 mei 2021

Hé, ik wil je strips testen voordat je ze plaatst. Ik hou echt van sterke meisjes. Dus mijn vraag is, kan ik om meer details over de meisjes vragen als ik dat wil? Als nit is het ook oké. Je kunt me een e-mail sturen als ik je strips n_n kan bewijzen

Yacine
Yacine

28 april 2021

Ik hou van je werk, maar ik wil een sexy, sterk jong meisje

laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Een bericht van James: delen is niet schelen

15 juli 2021

Ik hoef het je niet te vertellen Ik ben geen Marvel of DC-strips. Ik ben een eenmanszaak. Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht en een lening afgesloten bij de bank, rekenend op een vast inkomen uit mijn webshop. Ik geloof niet dat je er een rol in wilt spelen om dat te vernietigen. En helaas, dat is wat je doet als je mijn strips met iemand deelt. Delen is niet zorgzaam. Voor een onafhankelijke artiest als ik is het destructief.

Lees meer

Buying comics using your credit card, without paypal
Strips kopen met uw creditcard, zonder PayPal

27 mei 2021 hoe 1

Lees meer

From "Memoirs of an amazon lover". Part one: genesis.
Van "Memoirs of an amazon lover". Deel één: Genesis.

03 januari 2021 6 reacties

Lees meer