14 april 2021 9 reacties

Mijn amazones sloegen me altijd in elkaar als ze een fout in een strip over hen vinden. Gecontroleerd worden door een amazone is leuk, totdat het echt pijn doet. Dus besloot ik om hulp in te roepen. Ik ben op zoek naar iemand die mijn strips kan proeflezen voor publicatie, fouten kan corrigeren en waar nodig het schrijven kan verbeteren.

Deze persoon moet zeer bekwaam zijn in het Engels (native speaker of vergelijkbaar door studie of ervaring) en oog voor detail hebben. Ervaring met proeflezen of redigeren is uiteraard een pluspunt.

Dit is geen betaalde baan, maar uiteraard krijg je alle strips die je proefleest gratis (voor iemand anders) gratis te lezen, plus je krijgt kortingsbonnen voor andere strips.

Dit zou gaan over het bewerken van een of twee strips per maand (strips van mij of van andere makers). Meestal is er geen erg krappe deadline.

De aanmeldingen zijn nu gesloten.

 

op zoek naar proeflezer


9 Reacties

alfred
alfred

Augustus 13, 2022

Het zou mij een groot genoegen zijn om u te helpen bij het proeflezen van uw strips voor u. Ik wil tenslotte niet dat de Amazones je pijn doen (ook al is het leuk)

Debashis Bose
Debashis Bose

22 april 2022

Je kunt me strips sturen voor proeflezen.
Ik kan ook interessante verhaalideeën delen

Pepe Gotera
Pepe Gotera

22 april 2022

Hallo meneer Stilton,
mijn Engels is niet zo goed als je nodig hebt, maar ik zal je graag helpen als je je strips in het Spaans wilt vertalen...

Roger Sawyer
Roger Sawyer

22 april 2022

Hallo, ja, ik zou heel blij zijn om proeflezer te zijn voor je aankomende strips. Ik ben een moedertaalspreker van het Engels, Brits Engels en heb ervaring met het produceren van nieuwsbrieven enz.
Ik zal ongetwijfeld snel van je horen.

Kasper
Kasper

22 april 2022

James, ik heb gelezen dat applicaties zijn gesloten, maar voor het geval er iets misgaat of je wordt meer overspoeld dan je had voorspeld, neem dan gerust contact op.

(Heel erg bedankt voor Mey en Lynn)

HJ
HJ

22 april 2022

Hoi,
Ik zou het niet erg vinden om een ​​aantal strips te proeflezen voordat ze worden gepubliceerd als je daar hulp bij nodig hebt. Ik heb enige ervaring met het corrigeren van scriptiewerk en kortere papers.

U kunt mij bereiken op het vermelde e-mailadres.

Michel
Michel

Augustus 25, 2021

Hallo meneer Stilton, als u wilt dat ik enkele van uw verhalen nakijk voordat ze worden gepubliceerd, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Als fan van je creaties wil ik je graag helpen om je verhalen zo goed te maken als je kunstwerk. Hoop van je te horen.

Tegen Julian R.
Tegen Julian R.

04 mei 2021

Hé, ik wil je strips testen voordat je ze plaatst. Ik hou echt van sterke meisjes. Dus mijn vraag is, kan ik om meer details over de meisjes vragen als ik dat wil? Als nit is het ook oké. Je kunt me een e-mail sturen als ik je strips n_n kan bewijzen

Yacine
Yacine

28 april 2021

Ik hou van je werk, maar ik wil een sexy, sterk jong meisje

laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Probleem met inloggen?

16 december 2021

Verschillende klanten hebben mij erop gewezen dat ze problemen hebben met inloggen in de winkel. Ik heb de captcha-beveiliging verwijderd. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat het systeem u vertelt dat uw wachtwoord niet veilig genoeg is en dat u in dat geval een nieuw wachtwoord moet instellen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met mij op via info op amazonias punt net.

 

Lees meer

Een bericht van James: delen is niet schelen

15 juli 2021 4 reacties

Ik hoef het je niet te vertellen Ik ben geen Marvel of DC-strips. Ik ben een eenmanszaak. Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht en een lening afgesloten bij de bank, rekenend op een vast inkomen uit mijn webshop. Ik geloof niet dat je er een rol in wilt spelen om dat te vernietigen. En helaas, dat is wat je doet als je mijn strips met iemand deelt. Delen is niet zorgzaam. Voor een onafhankelijke artiest als ik is het destructief.

Lees meer

Buying comics using your credit card, without paypal
Strips kopen met uw creditcard, zonder PayPal

27 mei 2021 2 reacties

Lees meer