03 april 2019 3 reacties

Amrita is een Russische worstelende schoonheid, die er sterk uitziet maar nog sterker is. Sterker nog, ze verliest bijna nooit, zelfs niet van mannen! Lees mijn nieuwe interview met haar hier!

amrita worstelaar3 Reacties

iman
iman

28 april 2020

geweldige werken houden zo veel van je strip

Zal Boma
Zal Boma

15 april 2020

Ik kniel voor HAAR op mijn telefoon. Deze gespierde Amazones zijn zo geweldig. ik zal hun bevelen gehoorzamen !!!

Zal Boma
Zal Boma

15 april 2020

OMG!! Deze gespierde Amazones hebben me zo slecht gemaakt. Ik ben gehypnotiseerd en het is alsof ze bij mij past. Dit kunstwerk is geweldig, ik kniel t

laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Probleem met inloggen?

16 december 2021

Verschillende klanten hebben mij erop gewezen dat ze problemen hebben met inloggen in de winkel. Ik heb de captcha-beveiliging verwijderd. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat het systeem u vertelt dat uw wachtwoord niet veilig genoeg is en dat u in dat geval een nieuw wachtwoord moet instellen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met mij op via info op amazonias punt net.

 

Lees meer

Een bericht van James: delen is niet schelen

15 juli 2021 4 reacties

Ik hoef het je niet te vertellen Ik ben geen Marvel of DC-strips. Ik ben een eenmanszaak. Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht en een lening afgesloten bij de bank, rekenend op een vast inkomen uit mijn webshop. Ik geloof niet dat je er een rol in wilt spelen om dat te vernietigen. En helaas, dat is wat je doet als je mijn strips met iemand deelt. Delen is niet zorgzaam. Voor een onafhankelijke artiest als ik is het destructief.

Lees meer

Buying comics using your credit card, without paypal
Strips kopen met uw creditcard, zonder PayPal

27 mei 2021 2 reacties

Lees meer