27 mei 2020 2 reacties

Met het groeiend aantal vrouwelijke spierstrips in mijn winkel, wordt het steeds belangrijker voor klanten om hun weg te vinden in de hele collectie. Een aspect daarvan is om interessante strips voor later te kunnen serveren, zonder ze te kopen. Daarom kun je nu strips aan een verlanglijst toevoegen. Lees hieronder hoe het werkt.

spiermeisje


Als je een product ziet dat je leuk vindt en wilt bewaren voor later, klik dan op het hartpictogram onder de koopknop:

vrouwelijke bodybuilding-strips

 

Je zult nu zien dat de hartenteller rechtsboven op de pagina een nummer heeft.

vrouwelijke bodybuilding-strips

 

Om uw opgeslagen verlanglijstitems te bekijken, klikt u op het hartje:

vrouwelijke bodybuilding-strips

En dat is het! Je kunt je verlanglijst naar jezelf e-mailen of deze zelfs delen op sociale media (hoewel ik vermoed dat maar weinig mensen mijn vrouwelijke spierstrips voor je zullen kopen, dus je moet ze misschien zelf kopen :-)

Geniet en blijf aanbidden!

 

 

 

 2 Reacties

Andreas J
Andreas J

30 oktober 2020

Ich würde es class finden, wenn zwei Große Muskolöse Amazonen, een komplettes fitnessstudio met kleine en schwächeren Männern zerlegen!

Jay Man
Jay Man

17 juli 2020

Ik zou het geweldig vinden als je een paar verhalen zou doen met over de knie / schoot slaan. Het zou geweldig zijn als een jongere, krachtige amazone een veel oudere man als een kleine jongen slaat.

laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Probleem met inloggen?

16 december 2021

Verschillende klanten hebben mij erop gewezen dat ze problemen hebben met inloggen in de winkel. Ik heb de captcha-beveiliging verwijderd. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat het systeem u vertelt dat uw wachtwoord niet veilig genoeg is en dat u in dat geval een nieuw wachtwoord moet instellen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met mij op via info op amazonias punt net.

 

Lees meer

Een bericht van James: delen is niet schelen

15 juli 2021 4 reacties

Ik hoef het je niet te vertellen Ik ben geen Marvel of DC-strips. Ik ben een eenmanszaak. Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht en een lening afgesloten bij de bank, rekenend op een vast inkomen uit mijn webshop. Ik geloof niet dat je er een rol in wilt spelen om dat te vernietigen. En helaas, dat is wat je doet als je mijn strips met iemand deelt. Delen is niet zorgzaam. Voor een onafhankelijke artiest als ik is het destructief.

Lees meer

Buying comics using your credit card, without paypal
Strips kopen met uw creditcard, zonder PayPal

27 mei 2021 2 reacties

Lees meer