27 mei 2020 2 reacties

Ik denk dat PayPal een gemakkelijke en veilige manier is om te betalen voor mijn vrouwelijke spierstrips, maar voor degenen die geen PayPal-account hebben en er geen willen, is hier al een andere optie: je kunt nu betalen voor je vrouwelijke spierstrips. Lees hieronder hoe je het doet.

vrouwelijke bodybuilder

 

 

Om dit te doen, verander je in het afrekenscherm de selectie van Paypal naar Coinpayments. Je moet natuurlijk ergens een cryptocurrency-account hebben, maar je hoeft geen nieuw account aan te maken om op te betalen Amazonias. Makkelijk! 

 

betalen met bitcoin

 2 Reacties

max
max

30 oktober 2020

Ik zou hier heel graag iets willen kopen, maar ik heb geen bitcoins of paypal. Ik zou echt dol zijn op een prepaid-betaalmethode, vooral paysafecard (het lijkt op skrill, maar ik heb er toegang toe).

Zal Boma
Zal Boma

11 June 2020

Oh !!! Elke keer dat ik deze tot slaaf gemaakte spiervrouwen bezoek, aanbid ik ze. ik kniel neer om hulp te vragen aan Hun Allerhoogste. Plaats van SUPERIEURE kracht. ik. Ik ben verbaasd over hoe verbluffend hypnotiserend deze supervrouwen zijn !!!

laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Probleem met inloggen?

16 december 2021

Verschillende klanten hebben mij erop gewezen dat ze problemen hebben met inloggen in de winkel. Ik heb de captcha-beveiliging verwijderd. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat het systeem u vertelt dat uw wachtwoord niet veilig genoeg is en dat u in dat geval een nieuw wachtwoord moet instellen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met mij op via info op amazonias punt net.

 

Lees meer

Een bericht van James: delen is niet schelen

15 juli 2021 4 reacties

Ik hoef het je niet te vertellen Ik ben geen Marvel of DC-strips. Ik ben een eenmanszaak. Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht en een lening afgesloten bij de bank, rekenend op een vast inkomen uit mijn webshop. Ik geloof niet dat je er een rol in wilt spelen om dat te vernietigen. En helaas, dat is wat je doet als je mijn strips met iemand deelt. Delen is niet zorgzaam. Voor een onafhankelijke artiest als ik is het destructief.

Lees meer

Buying comics using your credit card, without paypal
Strips kopen met uw creditcard, zonder PayPal

27 mei 2021 2 reacties

Lees meer