27 mei 2020 2 Reacties

Ik denk dat PayPal een gemakkelijke en veilige manier is om te betalen voor mijn vrouwelijke spierstrips, maar voor degenen die geen PayPal-account hebben en er geen willen, is hier al een andere optie: je kunt nu betalen voor je vrouwelijke spierstrips. Lees hieronder hoe je het doet.

vrouwelijke bodybuilder

 

 

Om dit te doen, verander je in het afrekenscherm de selectie van Paypal naar Coinpayments. Je moet natuurlijk ergens een cryptocurrency-account hebben, maar je hoeft geen nieuw account aan te maken om op te betalen Amazonias. Makkelijk! 

 

betalen met bitcoin

 2 Reacties

max
max

30 oktober 2020

Ik zou hier heel graag iets willen kopen, maar ik heb geen bitcoins of paypal. Ik zou echt dol zijn op een prepaid-betaalmethode, vooral paysafecard (het lijkt op skrill, maar ik heb er toegang toe).

Zal Boma
Zal Boma

11 juni 2020

Oh !!! Elke keer dat ik deze tot slaaf gemaakte spiervrouwen bezoek, aanbid ik ze. ik kniel neer om hulp te vragen aan Hun Allerhoogste. Plaats van SUPERIEURE kracht. ik. Ik ben verbaasd over hoe verbluffend hypnotiserend deze supervrouwen zijn !!!

laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.