28 april 2020 4 reacties

Ik heb onlangs een inch onder klanten (van zowel betaalde als gratis strips) over de prijzen en betaalmethoden voor mijn vrouwelijke spierstrips, en wilde enkele van de resultaten met u delen, voor het geval u het interessant vindt. Zoals je weet heb ik beide gratis vrouwelijke spierstrips en betaalde. Dit gaat voornamelijk over de betaalde.

vrouwelijke bodybuilder gespierde secretaris

met betrekking tot Betaalmethoden, een grote meerderheid onder jullie vindt het prima Paypal, en dat is goed, want voorlopig kan ik geen andere betalingsmethode bieden. Dus als je mijn strips wilt kopen, moet je dat doen ontvang een Paypal-account. Paypal is veilig en gemakkelijk, en is de meest geaccepteerde manier om online te betalen. Er zijn een paar landen waar Paypal niet beschikbaar is. Als u in een van die landen woont en toch graag betaalde strips wilt ontvangen, email me en we kunnen kijken of we een alternatieve manier van betalen kunnen vinden. 

Een minderheid van jullie heeft daarom geen van mijn vrouwelijke spierstrips gekocht privacybezorgdheden. Als dit privacyproblemen zijn met betrekking tot de betalingsgateway (Paypal), of mijn winkel zelf, wil ik je vertellen dat je je echt geen zorgen hoeft te maken, aangezien zowel Paypal als Shopify (het e-commerceplatform dat ik gebruik) compatibel zijn met de hoogste veiligheidsnormen. Als u zich zorgen maakt over privacy in plaats van op veiligheid, dan begrijp ik dat u niet wilt dat andere mensen op de hoogte zijn van uw aankopen. Weet in ieder geval dat ik je echte adres niet nodig heb. Ik zou er niet om vragen, maar ik kan de velden in de software niet verwijderen, dus voel je vrij om een ​​nepadres in te voeren (voer gewoon het echte land en een werkend e-mailadres in, de rest is niet relevant). Weet ook dat ik de e-mail van iemand nooit aan een andere partij zal weggeven. Geloof me, ik begrijp uw zorgen.

Wat betreft prijzen, Ik heb er niet echt actief om gevraagd, maar velen hebben commentaar gegeven op prijzen in het gratis commentaargedeelte. Ik ben blij om te lezen dat nogal wat respondenten zeiden dat ze de prijzen voor de vrouwelijke spierstripsbeurs vinden. Voor anderen zijn de prijzen iets te hoog, maar dit lijkt vaak te komen doordat ze in minder welvarende landen wonen. Ik weet dat dit een probleem is met internationale online verkoop: iemand in de VS of West-Europa zal hetzelfde betalen als iemand in bijvoorbeeld Bolivia of Mali. Ik ben bang dat ik er niet veel aan kan doen, behalve kortingen geven gratis Amazon-strips af en toe (al besef ik dat deze natuurlijk ook gebruikt kunnen worden door de mensen in de rijkere landen). Ik zou kunnen zien of er een manier is om lagere prijzen aan te bieden aan klanten in minder welvarende landen, maar natuurlijk zijn er zelfs in die landen mensen die de prijzen kunnen betalen, net zoals er armere mensen zijn in rijke landen. En dan is er VPN-software die u kan helpen nep te maken waar u iets koopt, dus dit lijkt allemaal geen oplossing. Het lijkt erop dat we voorlopig vastzitten aan vaste prijzen. Zorg ervoor dat u bent geabonneerd op het Amazonias nieuwsbrief, die altijd een kortingsbon van 20% bevat voor bestellingen van meer dan € 30. Dus als je even kunt wachten en drie strips tegelijk kunt krijgen, kun je ze altijd met die korting krijgen. Niet slecht, denk ik.

Het maken van een van deze strips over vrouwelijke bodybuilders is nogal wat werk (hoewel ik niet zou willen doen alsof ik meer werk moet verzetten dan de spiervrouwen voor hun spiergroei!) Deze strips zijn ook mijn inkomen, dus ik kan ze niet zomaar weggeven. Ik waardeer u geen bedelen om gratis strips, net zoals je niet naar een fysieke winkel zou gaan en om gratis boeken of gratis eten zou vragen. 

Eindelijk, sommigen van jullie hadden vragen over de prijsstelling van de strips, waarbij ze opmerkten dat ze niet altijd consistent lijken te zijn. In principe reken ik ongeveer 1,1 tot 1,2 euro per 10 pagina's, dus een strip van 100 pagina's is ongeveer 10 - 12 euro. Het is echter niet altijd zo, en de prijs kan wat lager zijn als de strip gemakkelijker te maken was, of als er (bijvoorbeeld in een eerste hoofdstuk in een serie) meer opbouw en minder actie is. 

Dat is het voor nu. ik dank je voor je bescherming en je zelfvertrouwen, en wens je nog veel leesplezier met mijn sexy en sterke vrouwelijke bodybuilding schoonheden! :)

James4 Reacties

Lol
Lol

31 oktober 2020

Verkoop je je strips ook ergens anders bijvoorbeeld google play books waar ik andere betaalmethodes kan gebruiken

Julian
Julian

Augustus 26, 2020

Hallo man,
In "Taste of Amazonias 5 "schreef je uit" Game night "niet" Movie Night ";)

Max
Max

27 mei 2020

Hallo, ik ben een grote fan en ik heb aangenomen dat je de meeste zoogdelen kunt doen. Plas

Mike
Mike

11 mei 2020

Je hebt in je blog gewag gemaakt van mogelijke manieren om je strips betaalbaarder te maken. U zei dat u alleen vaste prijzen kon bieden omdat mensen die een vpn-software gebruiken die nep kunnen zijn, kunnen helpen waar ze iets kopen.

Misschien is de beste manier om uw strips betaalbaarder te maken, door de valuta te veranderen van euro, naar Cdn of de VS terwijl u toch speciale kortingen biedt voor trouwe klanten. Op deze manier blijven je strips nog steeds voor een vaste prijs, terwijl de strips ook betaalbaarder worden voor een veel bredere groep mensen in verschillende landen.

laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Probleem met inloggen?

16 december 2021

Verschillende klanten hebben mij erop gewezen dat ze problemen hebben met inloggen in de winkel. Ik heb de captcha-beveiliging verwijderd. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat het systeem u vertelt dat uw wachtwoord niet veilig genoeg is en dat u in dat geval een nieuw wachtwoord moet instellen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met mij op via info op amazonias punt net.

 

Lees meer

Een bericht van James: delen is niet schelen

15 juli 2021 4 reacties

Ik hoef het je niet te vertellen Ik ben geen Marvel of DC-strips. Ik ben een eenmanszaak. Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht en een lening afgesloten bij de bank, rekenend op een vast inkomen uit mijn webshop. Ik geloof niet dat je er een rol in wilt spelen om dat te vernietigen. En helaas, dat is wat je doet als je mijn strips met iemand deelt. Delen is niet zorgzaam. Voor een onafhankelijke artiest als ik is het destructief.

Lees meer

Buying comics using your credit card, without paypal
Strips kopen met uw creditcard, zonder PayPal

27 mei 2021 2 reacties

Lees meer