02 mei 2018 5 reacties

De vlucht

Door James Stilton

www.amazonias.net

© 2018

"Dames en heren, we beginnen nu met instappen met prioriteit voor onze Gold- en Platinum-leden."


Ik viste mijn instapkaart uit mijn zak, pakte mijn handbagage en ging naar de checkpoint. 

Mijn bedrijf stuurt me de hele wereld over. Het is niet het grootste of rijkste bedrijf, en ik behoor niet tot de topmanagers, dus ik vlieg helaas niet business class. Maar ze kopen me tenminste instappen met prioriteit. En extra beenruimte.


"Fijne vlucht, meneer Dukakis"


"Dank u."


Ik liep de helling af, door de verbindingsgang en het vliegtuig in. Ik hield niet echt van vliegen, maar het kwam met de baan. Ik heb mezelf mentaal voorbereid. Ik heb nooit veel geluk op vluchten, en als er een hele dikke man in het vliegtuig zit, zit ik gegarandeerd naast hem. Aan de andere kant zijn mooie vrouwen nooit mijn buren.


Deze keer was de situatie anders.


Toen ik door het gangpad liep, zag ik een verbazingwekkend mooi gezicht ver boven de stoel voor haar uitsteken. Op dat moment dacht ik dat ze op de een of andere manier rechtop stond, of op haar knieën in haar stoel zat, omdat mensen - vooral vrouwen - gewoon niet zo groot zijn. Ze had donkerbruin haar, vastgebonden in een staart. Haar ogen waren ook donker. Ze had weelderige lippen en een vierkante kaak waardoor ze er sterk uitzag terwijl ze nog steeds vrouwelijk was. Ik keek naar de rijnummers en tot mijn grote vreugde zag ik dat ik eigenlijk naast haar zou zitten! Ik stopte mijn handbagage in het bagagevak en wierp daarbij een heimelijke blik op haar. Op dat moment merkte ik dat ze gewoon normaal op haar stoel zat, en dat ze in feite ... enorm was. Haar benen drukten tegen de stoel voor haar en haar knieën waren boven het niveau van de tafel. Ze zat propvol als een sardientje. Maar daar dacht ik op dat moment niet aan. Ik kon alleen haar benen zien. Ze droeg een afgeknipte spijkerbroek die alleen het bovenste deel van haar dijen verborg. Mijn ademhaling stopte een paar seconden en ik stond als bevroren op de grond voordat ik naar de stoel bij het raam kon wijzen en haar vertelde dat ik daar was.

Ik denk dat ze zuchtte - misschien had ze gehoopt op een lege stoel naast haar - uit ervaring weet ik dat het een wereld van verschil maakt. Ze stond met veel moeite op en wurmde die grote benen uit de stoel. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ze rechtop stond, en ik zag verschillende andere passagiers in haar richting kijken met open mond. Ze moest haar hoofd echt buigen om het niet tegen het plafond van het vliegtuig te stoten!


Ik ging op de stoel zitten (18K). Eigenlijk had ik die extra beenruimte niet nodig - wat duidelijk niet voldoende was voor mijn buurman - want ik ben een kleine jongen van slechts 1,6 meter. Vluchten waren een van de gelegenheden waarbij de kleine gestalte waarvoor ik op school werd gepest, eigenlijk een voordeel was.

Toen de reuzin naast me weer ging zitten, beefde mijn stoel als met een vlaag van turbulentie. 


Tijdens het welkomstwoord van de kapitein en het tonen van de veiligheidsvideo, probeerde ik meer een idee te krijgen van passagier 18J. Toen ik naast haar zat, was ik niet in de beste positie om naar haar te kijken. Ik deed alsof ik interesse had in de andere kant van het vliegtuig en nam haar in die blik weer op. Ze staarde recht voor zich uit en haar profiel was net zo mooi als het vooraanzicht. Ze droeg een lichtblauwe trui met lange mouwen en ik kon niets van haar bovenlichaam zien. Maar toen sloeg ik mijn ogen neer op haar dijen, zo onopvallend mogelijk.


Ik moet je op dit punt vertellen dat ik een beetje een rare ... afwijking heb. Zolang ik me kan herinneren, heb ik van lange en sterke vrouwen gehouden. Ik herinner me dat ik misschien acht jaar oud was en mezelf aan het meten was, in termen van lengte en grootte en soms ook in kracht, met mijn vrouwelijke klasgenoten, die bijna allemaal langer en groter waren dan ik. Jaren later, op een zaterdagmiddag thuis - ik herinner het me alsof het gisteren was - keek ik tv en zag voor het eerst een wedstrijd voor vrouwelijke bodybuilding op de sportzender. Tot dan toe dacht ik dat bodybuilding alleen iets voor mannen was. De vrouwen die ik op tv zag, verbaasden me, en ik bleef maar naar ze kijken. Ik was gefascineerd door het feit dat ze hun spieren spanden en hun geoliede lichamen aan het publiek lieten zien. 


Sindsdien heb ik talloze YouTube-filmpjes van vrouwelijke bodybuilders bekeken en ontelbare afbeeldingen van spiervrouwen van internet gedownload. Ik ben af ​​en toe naar sportscholen gegaan in de hoop er in het echt een te vangen, maar altijd zonder succes.


En nu zat ik ernaast. Want ja, ze was niet zomaar een enorme vrouw: die eerste blik op haar benen had me meteen, ondubbelzinnig duidelijk gemaakt dat ze eigenlijk, eindelijk, genadig ... een spiervrouw was!


Tien minuten later zaten we in de lucht en waren we aan onze vlucht van tien uur begonnen. Ik kon mijn geluk nog steeds niet geloven en was bang dat ze elk moment een andere plek zou uitkiezen. Ik had al eerder rondgekeken en merkte dat de vlucht gelukkig min of meer volgeboekt leek. Bovendien, afgezien van business class, waarvan ik denk dat ze die niet meer kon betalen dan mijn werkgever, waren die van ons enkele van de beste stoelen in het vliegtuig, hoe klein ze ook was. Het zag er echt uit dat ik de hele vlucht naast deze godin zou doorbrengen!


Om haar minder opvallend aan te kunnen kijken, koos ik een film uit, stopte de koptelefoon in en deed alsof ik keek. Ik draaide mijn hoofd zo ver mogelijk naar links zonder argwaan te wekken, en maakte een lichte buiging. Van daaruit, terwijl ik mijn ogen een beetje inspande, kon ik min of meer haar bovenbenen en haar rechterkuit zien. En jongen, wat een gezicht was het.


Onder haar korte broek begonnen dijen die niet alleen enorm in volume waren, maar ook ongelooflijk gestreept. Het leek alsof er minstens vier of vijf plekken in dat been zaten waar je gemakkelijk een glazen knikker in kon doen zonder dat het eraf zou vallen, zelfs in turbulente omstandigheden. Er waren daar spieren die onzichtbaar waren in mijn eigen benen. En er waren prachtige aderen die door de gebruinde huid liepen. Haar bovenbeen was niet evenwijdig aan de grond, maar ging in feite in een opwaartse helling. De knie, zoals ik al eerder had opgemerkt, duwde tegen de stoel voor haar. Ze droeg witte gympen met roze strepen, zonder sokken. Boven haar dikke en toch elegante enkel verwijdde het onderbeen zich tot ongelooflijk brede kuitspieren die prachtig werden gedefinieerd. De zijkant van haar onderbeen toonde de prachtige strepen die het altijd voor mij deden. Ik merkte inderdaad dat ik inmiddels een enorme stijve had en mijn broek al een beetje nat had gemaakt met voorvocht. Hoe zou ik deze vlucht overleven?


Ik denk dat ik de volgende minuut gewoon naar elke vierkante centimeter van dat ongelooflijk gespierde been bleef kijken. Toen begon ze het ineens te buigen. Misschien was ze al stijf en had ze beweging nodig. Ik zag eerst de spieren in het bovenbeen bewegen. Toen ze er niet op lette dat ze de stoel voor zich duwde, tilde ze haar tenen op en spande daarmee de kuiten. Ik smeerde bijna mijn broek in. Haar buiging duurde misschien twee hele minuten, en daarna ontspande ze alles weer. Ik ging gewoon door met mijn subtiele staren.


Het was weer twintig minuten later dat het gebeurde. Vanuit mijn ooghoek zag ik haar arm bewegen. Ik dacht niets, maar voelde toen dat er op mijn schouder werd getikt. Mijn hart sloeg een paar slagen over. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe, dankbaar dat ik naar haar gezicht kon kijken, bijna dertig centimeter boven het mijne. Ik zag haar lippen bewegen en zette snel mijn koptelefoon af.


'Sorry, ik heb je niet gehoord,' zei ik zenuwachtig. Ze was zo mooi. En jong! Ik denk dat ze niet ouder was dan vijfentwintig of zo.


'Ik vroeg of je wilde aanraken,' zei ze. 


"T-touch?" Ik slaagde erin. Wat aanraken?


Er was geen greintje schaamte in wat ze daarna zei. 'Je hebt de hele tijd naar mijn benen gekeken. Ik vroeg me af of je ze wilde aanraken.'


'Wat? Ik ... ik keek niet naar je benen. Ik zat naar de film te kijken,' zei ik, terwijl ik hoorde hoe niet overtuigend ik klonk.


'Oké, prima,' zei ze. "Geniet dan van de film." 


Was ze teleurgesteld? Ze rommelde met een vingernagel. Ik realiseerde me dat mijn mond open stond. Toen hoorde ik mezelf praten. Elk van mijn hersencellen moet zich hebben gerealiseerd dat ik deze kans niet kon missen. "Het spijt me, je hebt gelijk. Ik ... ik heb ... een paar keer naar je benen gekeken. Ik was gewoon ... ik heb nog nooit zulke grote benen gezien een vrouw."


"Op een vrouw?" Ze glimlachte ondeugend, terwijl ze op de nagel van haar pink beet op een manier die niet sexy was. "Of op iemand?"


'Iedereen,' voegde ik er snel aan toe.


'En wat denk je? Te groot?'


'Eh ... niet ... echt. Ik denk dat je benen ... ehm ... heel ... mooi eigenlijk zijn.'


"Dank je." Haar glimlach was nu nog breder. "Ik werk er hard aan."


'Ik weet het zeker. Ben je net ... een professionele atleet?'


"Gewoon een personal trainer, die zo groot mogelijk wil worden."


"Ah." Het was alles wat ik kon uiten.


'Jij daarentegen ziet er niet uit als een atleet', zei ze toen. "Hoe lang ben je?"


Ik vroeg me af of ze wist hoe ongelooflijk heet ik dit gesprek vond. 'Ik ben maar een meter zestig', zei ik. "U?"


'Twee meter vijf,' glimlachte ze.


'Wauw. Ik denk dat vliegtuigen niet zijn gebouwd voor mensen zoals jij?'


Ze lachte. 'Niet bepaald. Lange vluchten zijn voor mij een marteling. Vandaar mijn vraag. Ik wilde de tijd sneller laten gaan.'


"Uw vraag?" Ik heb gevraagd. Ik wist precies wat ze bedoelde, maar ik wilde het gewoon zeker weten en wilde dat ze het nog een keer zei.


'Als je mijn benen wilde aanraken.' Ze glimlachte nu niet, maar hield haar lippen open in een soort ongelooflijk sexy pruillip, haar hoofd iets schuin.


"Ik ... ik ben heel benieuwd hoe ze zich voelen ..." was de manier waarop ik mijn verlangen een schijn van fatsoen probeerde te geven.


Ze pakte toen mijn hand en legde die op haar dij. Opnieuw dacht ik dat ik mijn broek ging crèmes. Ik weet zeker dat ze mijn mond verder open zag vallen.


'Volg de contouren van de spieren met je wijsvinger', zei ze. Het werd geuit als een bevel. Ik denk dat ze aan mijn gezicht had gezien dat ze mij had. Dat ik een bewonderaar was. Dat ik zo ongeveer alles zou hebben gedaan om deze ervaring te hebben.


Ik deed wat ze vroeg en legde mijn vinger op de heuvels die hier spieren waren en in de spleten ertussen. Het was het meest verbazingwekkende dat ik ooit heb gevoeld. Ik was me ervan bewust dat mijn ademhaling luider en sneller was geworden.


Een stewardess verscheen in de gang en instinctief trok ik mijn hand terug, maar het meisje pakte hem beet en legde hem weer op die boomstamdij. De stewardess keek naar beneden en ik zag iets op haar gezicht dat tegelijkertijd een frons en een glimlach was toen ze langs ons liep.


'Let maar niet op de andere mensen. Doe net alsof jij en ik alleen in dit vliegtuig zitten,' fluisterde ze. Ik was maar al te blij om over zo'n situatie te fantaseren. 'Blijf aaien,' zei ze. "Wat is je naam?"


'Ik ben Damien,' zei ik zwakjes.


'Ik ben Ally,' zei de reuzin. 'Dus waarvoor ga je naar Japan?'


'Werk,' zei ik, bijna kwijlend terwijl ik het gigantische been aaide. Haar hand lag nog steeds op de mijne. 'Saai spul. Jij?'


"Ik volg een judo-intensive van vier weken in Tokio. Wil je het kalf verkennen?"


"Huh? Oh ... ja, zeker ..." Ik boog voorover en liet mijn hand langs haar knie glijden, en ging toen van haar scheenbeen naar haar kuit. Ze deed weer een teen-raise en het werd nog groter. 


'Vind je dit leuk, hè?'


"Ja ..." Ik keek haar aan, bijna met tranen in mijn ogen. Ze zag hoe opgewonden ik was.


"Heb altijd?"


"Ik heb van grote sterke vrouwen gehouden zolang ik me kan herinneren," zei ik.


"Juist. Ik ontmoet jouw soort veel." Zo grappig. Ik hou van kleine, zwakke jongens. Ik vind het heerlijk om ze te vertellen wat ze moeten doen. "


"Oh god ..." zei ik.


"Ben je hard?"


Ik schaamde me niet meer. Ik ging nu gewoon met de stroom mee. 'Zo hard als je kuitspier,' zei ik.


Ze wierp lachend haar hoofd achterover. 'Dat is niet echt mogelijk, maar ik snap het wel. Wil je meer zien?'


'Ik wil alles zien wat je me wilt laten zien,' zei ik.


Ze trok haar trui over haar hoofd en onthulde een roze shirt. Tot mijn verbazing begon ze hem los te knopen.


'Het is hier heet, hè?' pufte ze.


"Heel," speelde ik mee, terwijl ik mijn pik meer voelde opzwellen in afwachting.


Onder het shirt droeg ze een zwarte mouwloze tanktop die ... de hemel onthulde. Haar armen waren de grootste die ik ooit had gezien. Massief en gedefinieerd, zowel boven- als onderarmen.


"Wat denk je?" vroeg ze terwijl ze haar rechterarm vlak voor me boog.


"Oh mijn god ...," stamelde ik. "Dit is zo ... dus ... ik ... ik kan niet ..."


"Haha. Dat is het effect dat ik meestal heb op kleine mannen zoals jij, ja. Bij het zien van mijn spieren worden ze kwijlende idioten. Ik vind het geweldig. Ik vind het gewoon geweldig. Kun je me de deken geven?"


Ik pakte de in plastic gewikkelde deken die op de grond lag en gaf hem aan haar. Ze scheurde de verpakking open.


'Het is hier koud, hè?' ze lachte.


Opnieuw speelde ik mee, niet in staat te geloven dat ze zou doen waar ik aan dacht. 'Heel erg', zei ik.


'Dit zou beter moeten zijn,' zei Ally terwijl ze de deken over ons beiden spreidde. 'En het biedt wat privacy.'


Ze boog zich naar me toe en, voorzichtig de deken niet af te werpen, bewoog ze haar handen naar mijn kruis. Ik voelde haar mijn ritssluiting openen en mijn pik eruit trekken. "


"Oooohh god," kreunde ik. Ik was absoluut aan het dromen. Dit soort dingen is mij niet overkomen. Ooit.


"Wauw, je bent helemaal nat, jij geile kleine jongen!"


Ze gaf me een paar keer een schok en het was moeilijk mezelf in te houden. 'Ik denk dat ik je nog maar niet kan laten komen, toch? We hebben nog vele uren te doden.' Toen pakte ze mijn hand weer en verplaatste hem naar haar borst. "Voel die grote borsten op, kleintje," zei ze. 


"Ik ... weet niet hoe lang ik dit kan vasthouden," zei ik, terwijl ik haar massieve, sappige tieten streelde.


'Je zult het vasthouden zolang ik je zeg dat je het moet vasthouden, kleine slavenaanbidder,' zei ze streng. '


'Als je zo praat, kan ik gehoorzaamheid niet garanderen', zei ik.


Onder de deken vond ze mijn vrije hand en kneep er hard in met haar enorme hand. Ik kon nauwelijks een schreeuw onderdrukken. 'Zeg dat nog eens, kleintje?' Ze keek me glimlachend aan, haar mond half open.


'Ik bedoelde ... ja, meesteres, natuurlijk.'


'Dat is veel beter. Ik wist dat je weet hoe je spiermeisjes moet behagen en gehoorzamen.'


'Ja, meesteres,' stamelde ik, terwijl ze haar greep op mijn hand losliet. 


'Doe mijn broek open en doe me een plezier, slaaf.'


Ik trok haar rits naar beneden. Met veel moeite tilde ze zichzelf iets op en we gebruikten allebei één hand om haar broek naar beneden te trekken. 


"Waar wacht je op?" ze zei.


Ik bewoog mijn hand naar haar poesje en voelde nattigheid vlak voordat ze zei: "Je tong, stom!" Ze tilde de deken een beetje op zodat ik mijn hoofd eronder kon bewegen. Dat deed ik met weinig zorgen voor mijn medepassagiers. Ik zou hiervoor graag worden gearresteerd. Toch was ik een beetje meer ongerust toen ik haar luid hoorde kreunen terwijl ik mijn tong in haar nattigheid bewoog. Ze had duidelijk geen enkele remming. 

Ze zocht naar mijn hand onder de deken, vond hem en kneep er weer in. Ik kreunde van de pijn, maar het was heerlijk. Ze bleef druk uitoefenen. Met mijn vrije hand raakte ik haar been aan waar ik maar kon. 'Ja, brave jongen,' zei ze tussen kreunen door. 'Blijf die grote benen aanbidden.'


"Ja meesteres," zei ik tussen twee likjes door.


Ik denk dat ze een minuut later kwam, zonder al te veel lawaai. Ze trok me aan mijn haar terug, van onder de dekens vandaan.


'Dat was goed werk, kleintje,' zei ze, en ze liet haar hoofd op de zitting rusten, zoals alleen hele lange mensen dat konden. 'Als ik je nu laat komen, kun je me dan weer op deze manier van dienst zijn?'


'Mijn tong is altijd klaar', zei ik slim. "Maar in ieder geval denk ik dat ik vijf minuten later weer geil zou zijn."


'Dat hoor ik graag,' zei Ally. Ik voelde haar hand weer naar me toe bewegen. Ze pakte mijn pik en begon te trekken. 'Leun naar me toe,' zei ze. 'Leg je hoofd tegen mijn schouder.'


Ik gehoorzaamde en vroeg me af of ze ineens romantisch wilde zijn. In plaats daarvan bracht ze haar mond zo dicht mogelijk bij mijn oor en begon vuile praat te fluisteren. Deze vrouw wist precies welke knoppen ze moest indrukken. 


'Je bent mijn slaafje, hè?'


"Ja, meesteres."


'Meesteres wil dat je bewijst dat je haar aandacht waard bent.'


"Wat dan ook, meesteres."


'Als je komt, zul je zo hard mogelijk komen. Anders zal de meesteres niet blij met je zijn. Als je haar wilt, zal de meesteres misschien bij je blijven in je hotel in Tokio. Zou de slavenjongen dat leuk vinden?'


"Oh god ... Oh god ja."


'Goed, dan weet je wat je moet doen. Meesteres alsjeblieft. Kom luid voor haar. En leg je hand op mijn biceps terwijl ik je aftrek.'


Dat deed ik, mijn hand voelde de ronding en de hardheid van die gigantische biceps. Ik kreunde zwaar. Ze schokte sneller. Ik was al heel dichtbij.


Ik wilde niets liever dan dat deze gigantische, gespierde vrouwelijke bodybuilder bij mij in Tokio zou blijven. Fuck al het andere. Ik geloofde haar woord. Ik kon niets riskeren. Een paar seconden later kwam ik heel luid, zonder te letten op de hoofden die naar ons toekwamen of de stewardess die ons naderde.


'Is alles hier in orde?' Hoorde ik iemand zeggen. Het kon me niet schelen. Ik legde mijn hoofd tegen de schouder van mijn godin.


'Ja, geen zorgen. Ik denk dat mijn kleine vriend hier net een soort natte droom heeft gehad.'


Ik heb de reactie van de stewardess daarop niet gehoord of gezien. 


'Je meesteres is erg blij. Ik hoop dat je een leuk hotel voor haar hebt.'


'Ik zal om een ​​upgrade vragen,' zei ik.


'Je bent een goede kleine slaaf. Laten we hopen dat de muren geluiddicht zijn, voor de buren. Want ik en mijn grote lichaam zullen je nog harder laten gillen!'


Ik was al weer geil ...5 Reacties

Karel Walter
Karel Walter

28 april 2021

Wanneer de volgende Muscle Chemistry ?? 🙂

Jim Irvin
Jim Irvin

03 maart 2020

geweldig verhaal, maar komt niet overeen met jouw verhaal - The Arrival "

Jim Matson
Jim Matson

03 april 2019

Ik zou dit graag op mijn Fet Life willen posten? Laat me weten of dat oké is?
Hoe kan ik mijn wrings ook delen?

Jim Matson
Jim Matson

03 april 2019

Uitstekend Ik hou van je schrijven. Bedankt voor het delen. Zou graag een vervolg hierop willen lezen.

Jérôme Sharpe
Jérôme Sharpe

29 november 2018

Holy $ # !?… Je schreef dat ?? Het was geweldig!!! Geen grap ... Perfecte structuur, nauwkeurig onderbroken en gedialoogd. Ik ben in lange tijd niet over zo'n goed kort verhaal gestruikeld. Mijn vriend ... Je bent veel beter dan de meeste fanfictie dagdromers. Je kunt SCHRIJVEN mijn vriend ... goed werk.

laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Up to 70% discounts on hundred+ comics
Tot 70% korting op honderd+ strips

12 januari 2023

Lees meer

Probleem met inloggen?

16 december 2021

Verschillende klanten hebben mij erop gewezen dat ze problemen hebben met inloggen in de winkel. Ik heb de captcha-beveiliging verwijderd. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat het systeem u vertelt dat uw wachtwoord niet veilig genoeg is en dat u in dat geval een nieuw wachtwoord moet instellen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met mij op via info op amazonias punt net.

 

Lees meer

Een bericht van James: delen is niet schelen

15 juli 2021 4 reacties

Ik hoef het je niet te vertellen Ik ben geen Marvel of DC-strips. Ik ben een eenmanszaak. Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht en een lening afgesloten bij de bank, rekenend op een vast inkomen uit mijn webshop. Ik geloof niet dat je er een rol in wilt spelen om dat te vernietigen. En helaas, dat is wat je doet als je mijn strips met iemand deelt. Delen is niet zorgzaam. Voor een onafhankelijke artiest als ik is het destructief.

Lees meer