27 mei 2021

Ik raad Paypal aan als een gemakkelijke en veilige optie om strips te kopen Amazonias, maar voor degenen die niet kunnen of willen betalen, hier is hoe u met een creditcard kunt betalen zonder een PayPal-account te hebben:

Geef bij het afrekenen "bestelling afronden" op:

Klik vervolgens op 'Betalen met een creditcard' onder aan de volgende pop-up:Houd er rekening mee dat de financiële gegevens die u invoert, niet worden gedeeld met de handelaar (bijv Amazonias).laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Een bericht van James: delen is niet schelen

15 juli 2021

Ik hoef het je niet te vertellen Ik ben geen Marvel of DC-strips. Ik ben een eenmanszaak. Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht en een lening afgesloten bij de bank, rekenend op een vast inkomen uit mijn webshop. Ik geloof niet dat je er een rol in wilt spelen om dat te vernietigen. En helaas, dat is wat je doet als je mijn strips met iemand deelt. Delen is niet zorgzaam. Voor een onafhankelijke artiest als ik is het destructief.

Lees meer

Looking for a proofreader / editor
Op zoek naar een proeflezer / redacteur

14 april 2021 3 reacties

Lees meer

From "Memoirs of an amazon lover". Part one: genesis.
Van "Memoirs of an amazon lover". Deel één: Genesis.

03 januari 2021 6 reacties

Lees meer